Mesajı Okuyun
Old 26-08-2010, 07:20   #3
Av. Engin EKİCİ

 
Varsayılan

Sanığa/sanıklara ait ses ve görüntü kayıtlarının dosyada yer almasını yeterli görmeyip aynı zamanda kendileri hakkındaki kayıtları dinleme ve görme imkanı sağlanması gerektiği, aksi halde -sadece bu nedenle- kararın bozulması sonucunu doğuracak gerçekten tarihi bir karar!

Sadece, halihazırda devam eden ve özel durumu nedeniyle kapsamlı soruşturmaların yapıldığı davalar açısından değil, kişiler arası husumetlerden kaynaklanan ceza davalarında da gerek şüpheli ve sanıklar, gerekse müşteki ve mağdurlar açısından çok önemli bir karar!

Kararın orjinal metnini görene kadar yine de çok emin değilim. Haber sitelerine yansıyan ve içeriğinin aktardığım şekilde olduğunun netlik kazandığı anı sabırsızlıkla bekliyorum. Saygılarımla..