23-08-2010, 10:06
|
|
|
Keşif değil tespit için müvekkilem mahaline gidilmiş.
Tespit zaptına şu cümleler geçilmiş;
"Taşınmaza gelindiğinde bahçedeki havuz kısmında iki bayanın bulunduğu görüldü. Havuzda bulunan kişilere heyetin kimliği Fizan Sulh Hukuk Mahkemesinden tespit isteyen vekilinin talebi üzerine gelindiği anlatıldı.
Hazır bulunan ve isminin A.A olduğunu bildiren kişinin kendisinin diplomat eşi olduğunu, evde kiracı olarak bulunduğunu, evde kendisininde aldığı birtakım eşyalar olduğunu bildirdi.
A.A birden fazla telefon görüşmesi yaptığı, bu görüşmeler sırasında "gelenlerin kimliğini sorduğu, kimlikleri bilmediğini, ne amaçla geldiklerini anlayamadığını, icra amaçla geldiğini bilmediğini durumun valililiğe, emniyete bildirilmesini, mahaline derhal ekip gönderilmesi istediğini söylediği beyan ettiği görüldü.
A.A olduğunu söyleyen kişinin "sizi buraya hangi amaçla geldiğinizi bilmiyorum, icra memuru musunuz, kimsiniz bilmiyorum, yanınızda polis dahi yok, hırsız mısınız belli değil" şeklinde beyanda bulunduğu görüldü.
Tespit tutanağına geçen beyanları aktardım Hakime Hanım bu beyanlar karşısında müvekkilem hakkında suç duyurusunda bulunmuş. Şuan savcılık aşamasında.
Kolay Gelsin...
|