Konu: Tedip Hakkı
Mesajı Okuyun
Old 14-07-2010, 12:06   #31
caner87

Alıntı:
Yazan Av.Cengiz Aladağ
Hem bunu yazıyor hem de "dayak yanlısı" olarak görülmek istemiyorsunuz. Peki, "tokat yanlısı" mı diyelim?

Şöyle diyelim,gerçekten de benim gözümde canlanan olay çok farklı. Sizinle aynı hikayeyi görmüyorum.Siz belki erkek olarak , sarhoş bir kadına elinin tersi ile vuran heybetli bir adamı canlandırıyor- bilemiyorum belki de bilinçaltınız öyle olması gerektiğini söylediği için- ama üst benliğiniz ve hukukçu kimliğiniz bunun yanlış olduğunu söylediğinden ,toplumsal ezberlerle ve Türkiyede erkek olmanın da bu zamanda zor olması ile bunun kusur olduğunu ve boşanma sebebi iolduğunu söylüyorsunuz.
Ben de sahiden çok kadınca,
Sarhoş olup da elini kolunu nereye koyacağını bilemeyen, yetmiyormuş gibi toplumda çok acaip davranan ve kocasının bu durumu dışarıya yansıtmaması için onu gerekirse zor kullanarak durduran,dışarıya çıkaran bir koca canlandırıyorum.
Üstelik hikayenin başında da mutlu bir evlilikleri olduğu,kadının ilk defa hayatında alkol aldığını da hesaba katınca daha da duygusallaşıyorum.
Bir de soru sahibi kadın orayı burayı tekmeledi,yerlere düştü deyince oluşan morluklar vs tokattan dolayı değil gibi geliyor.
Tokat yanlısı olabilirim bu tabloda,