Mesajı Okuyun
Old 11-07-2010, 20:23   #1
Konuk

Varsayılan Dayak,Ceza Mahkumiyeti,Tazminat ve Mal Rejimi Tasfiyesi

19 yıllık evliyim.2006 yılında kredi karşılığında alınmış bir evim var.makbuzlarda 4 tanesinde eşimin ödediği gözüküyür.tabu benim üzerime.hak talep edermi.almaması için ne yapabilirim.4 aydır ayrı yaşıyoruz.4 ay öncesi yaşadığım dayak ve şiddet yüzünden adli tıp raporum var bunun karşılığında ceza mahkemesi yaşandı.şikayetçeyim sonucunda. 5 yılla 5 ay hapis verildi.7 sene önce dayak yüzünden yine ceza kahkemesi yaşamıştım akıllanır ders alır diye hakim önünde affettim.sonuçaynı.şimdi boşanma davası açtım 1.duruşmayaşandı.boşanmak istediğini söyledi.biz cezalarla dayakla suçladık.zaten dayak olmasaydı evliliğim böyle olmaz,bitmezdi.çünkü hiçbir kadın yuvasını yıkmak istemez.çoçuğuma 250 nafaka bağlandı.evin yarı hakkını istedi. makbuzlar benim üzerime.yıprandım.odabeni sinir hastası diye suçladı.dayak yiyen kim olsa sinirleri bozulur.kötü bişi olurmu.2.duruşmamda evin yarı hakkından geçsen bende tazminattan vazgeçeyim desem olurmu.yada evi başka nasıl kurtarabilirim.evin yarı parasınıda annem vermişti.makbuzları bende.ayrıca evdeki buzdolabı bulaşık çamaşır yatak odası gibi eşyaların çoğu benim üzerime faturaları var.ilginiziçin çok teşekkür ederim saygılar.001