Mesajı Okuyun
Old 10-11-2006, 03:36   #113
semih

Varsayılan ...

Sayın Erman

Ahu Hanım ın da belirttiği gibi kimse tepki verilmesin demiyor ki bende sizi yanlıs anlamdım emin olabilirsiniz ..

Ancak fikirlerinize katılmıyorum..

Sahsım adına; önce insanım sonra hukukcuyum,, dolayısıyla her insanda olabilecek hatalara belki bende duserek,hata oldugunu bilerek kabul ederek
ve isteyerek
bu ............ ların (sıfat bulamıyorum) yasama hakınn olmadıgını dusunuyorum..

Hukukcu olarak dusuncemi merak ediyorsanız,,ne herhangi bir devletin ne her hangi bir insann ne de herhangi bir şeyin ,ne sebple olursa olsun bir canı yok etmeye hakki olmadıgını,olamayacagını dusunuyor ve savunuyorum..

Ama bu konuda ;

Ebru41 Hanfendininde dusundukleri aklıma geldikce,,bu ............. ların yasamaya hakkı olmadıgını dusunuyorum..
KEŞKE öyle birşey olsa ki.. Belki bunun tarifine İlahi Adalet de denebilir;
............lar kimse birşey yapmadan cezlarının karsılıgı neyse (ki yasalardan soz etmiyorum) alsalar..
Belikde hukukcu kimligim ile iç dunyam burda kesişiyor..

ben bu cezann bir kısas konusu olabilecegine inanmakla birlikte
kısasın dahi uygulanabilecegini snmıyorum.

cunku
hanfendinnde belirttiği gibi o bebeğin şimdi ne acılar cektigini hiçbirimiz bilemeyiz
.. Ayrıca suna da eminim ki asıl izdirabı asıl işkenceyi [eksik olmasın(!) medyamızında katkısıyla] buyumeye baslayınca cekecek..Bir hayata işkenceyle başlayıp izdirapla hayt surmeye calısacak (umarım yanılırım ve yanılmak içinde elimden gelen herseyi yaparım..)
umarım hepimizde bu konuda ustumuze dusen gorev neyse yaparız..

Avukat arkadasların sozculugunu yapmak bana dusmez ama eminm ki hepsi 13/14 yas içinde aynı tepkiyi gösterir..ben buna inanıyorum..

İnanın bu haberi ilk duydugumda kısa sureli hayattan koptum ve sok yasadım..
Hayatım boyunca gerek basından gerekse sahsen duydugum gordugum facia olaylar var ama boyle birseyle ilk defa karsılasıyorum ve bunu kabul edemiyorum kabul etmekte istemiyorum,inanmak dahi istemiyorum..

umarım içimdeki tarifi mumkun olmayan hislere tercuman olabilmişimdir..

Saygılarımla..