Mesajı Okuyun
Old 12-04-2010, 12:00   #1
Konuk

Varsayılan boşanma davası

18 Yıllık eşim boşanma davası açtı (10/2009)Birinci duruşma beş dakika sürdü.Avukat tutmadan kendi dilekçelerimi yazdım.Tanık bildirdim.
İkinci duruşmamız yapıldı.Karşı tarafın tanıkları beni haksız göstermek için ellerinden geleni yaptı.Benim sorularımı anlamazlığa getirdiler.Günün son davası bizimkiydi ve hakim haklı olarak çok yorgundu.Ortak tanığımız olan oğlumuz dinlenirken beni ve davacıyı dışarı çıkardılar.Onun avukatı içeride kaldı.Çocuğa sadece davacı tarafın soruları yöneltilmiş benim sorularım yöneltilmemiş.Tanık ifadelerine itiraz ettim.Hakim itirazım için 10 gün süre verdi.Dava iki ay sonraya ertelendi.Biz ailecek uzmana yönlendirildik.
Ben davacının yada benim sözlü ifademizin alınacağını bekliyordum.Usul nasıldır.Lütfen cevap yazın.Davacı bir sürü yanlış beyanda bulunmuş.Bunları hakinim önünde yeminli tekrar etmesini isteyebilirmiyim?Nasıl bir yol izlemeliyim?Ceveba cevap yazmam yeterlimi?İkinci defa tanık listesi verip oğlumu tekrar dinletebilirmiyim?Cevap yazacaklara şimdiden teşekkürler.