09-04-2010, 02:06
|
|
|
fiilen ayri resmen evli ama bosanma asamasinda bir evlilik
merhaba
ben yaklasik bir bucuk yil once evlilik yapdim,esimle severek evlendim fakat sosyal ve maddi sebeplerden dolayi ayri yerlerde yasamak zorunda kaldik gecen bu surede esimle olan iliskimde tamamen birinci dereceden bir iliski olmaya basladi uzakdan uzaga konusulan ve haberlesmelerle suren bir iliski haline geldi birbirimizle gecen bu surede birbirimizle cok ozel anlari paylasamadik ve kopmalar yasandi olumsuz sebepler ardi ardina geldi
esimle iletisime gecmeye calisdigim anlarda ayri gecirmek zorunda kaldigimiz zamanlari firsat bilerek
hayatina bir bayani sokdugunu ve birlikde yasadiklarini ogrendim ve suandada bir cocuklarinin olacagini haber aldim,esimin evliligimizin ilk zamanlarinda da bir cok bayanla internette flort ettigini ogrendim ,
bu yasadigim olumsuzluklari dile getirmemin nedeni sudur
evlilik kararini verirken birbirimize onaylamis olduk severek evlenmisdik ve daha oncesindede 3 senelik bir nisanlilik suremiz olmusdu
fakat esimin evlilik kurumuna olan saygisizca ve ahlaksizca davranislari benim onurumu ve kisilik haklarimi zedelendigini dusunuyorum , su durumda neler yapabilecegim ve su durumdaki maduriyetim hakkinda goruslerinizi ve beni aydilatmanizi rica ediyorum.
karsi taraf zannediyorumki mahkemeyi benim acip hic bir sekilde maddi bir zarar yasamadan herseyi uzerime atarak bu isi halletmek istiyor,ve uzerinde hic bir mal varligi gostermiyor , suanda birlikde oldugu bayanlada ailesi ile ayni evde yasiyor.
yalniz son olarak sunu soylemek istiyorum
suanda esimle bosanmak istemedigim halde mahkeme kararinda ayri bulundugumuz sure goz onunde bulundurulup hukmen bizi bosanmis sayabilirlermi bilgilendirirseniz sevinirim.
|