Konu
:
Acil Yardım,şikayetçinin korunması
Mesajı Okuyun
28-03-2010, 23:26
#
1
Av.Habibe YILMAZ KAYAR
Acil Yardım,şikayetçinin korunması
KAHDEM Derneği Kurumsal Sitesine gelen mesaj,yazana bilgi verilerek alana taşınmıştır.
Alıntı:
2 senedir fiili ve sözlü şiddet ve tehdit görmekteyim. Son bir aydır tehditlerin boyutu arttı ve son bir aya kadar aileme açmakta çekindiğim bu konuyu aileme açtım. Biz bu mewzu yüzünden ewimizi taşıdık, ikametgahımızı değiştirdik ancak hala telefonla çeşitli teditlere maruz kalıyoruz. Yaklaşık bir aydır ağabeyim ve ben okula gidemiyoruz, derslerimizden geri kalmış durumdayız. Ailemin ve bnm güvenliğimiz yok ve çok tedirginiz, çok çaresiz kaldık. 27 Mart 2010 Cumartesi tarihinde nöbetçi savcılıga gıttım. Şikayet dilekçesinde bulundum, ancak araştırdım ki (dilekçemi vermeye gittiğim polis amirinden öğrendim) savcılığa verdiğim şikayet dilekçesi sonucunda şikayetçi olduğum şahıs karakola çekilecek ve ifadesi alınıp serbest bırakılacak. Ben bu durumun sonuçlarından korktuğum için (çünkü bu durum hiçbir caydırıcı unsur söz konusu olmadığından onun bana daha çok sıçramasına neden olacak) şikayet dilekçemi henüz karakola vermiş değilim. Caydırıcı unsuru olan benim yararlanabileceğim herhangi bir yasa var mı? Varsa ben nasıl bu yasadan yaralanabilirim? Lütfen bana bu konuda yardımcı olun çok çaresizim, psikolojik durumum hiç iyi değil...Acil cevap bekliyorum her şey için şimdiden teşekkür ederim.
Av.Habibe YILMAZ KAYAR
Üye Kimliği
Av.Habibe YILMAZ KAYAR İsimli Üyeye Özel Mesaj Gönderin
Av.Habibe YILMAZ KAYAR İsimli Üyeye Email Gönderin
Av.Habibe YILMAZ KAYAR İsimli Üyenin İnternet Sayfası
Av.Habibe YILMAZ KAYAR İsimli Üyenin Tüm Mesajları Arayın