Konu: nafaka
Mesajı Okuyun
Old 03-03-2010, 17:18   #1
Konuk

Varsayılan nafaka

mrb.böyle bir site açtığınız için teş.edeim.sayenizde nasıl bir haklara sahip olduklarımızı öğreniyoruz.
ben 2009 mart ayında evlendim.8ay eşimle kaldım.ailesinin yanında.kaynanamı hakaretleri yüzünden aynı evde kalamadık.daha doğrusu eşimle aramda bir problem olmamasına rağmen eşimin ailesi yüzünden ayrılma kararı verdikmi vermedikmi orasıda belli değil ya..4 aydır ayrıyız.bende yaklaşık 6 aylık hamileyim.mahkeme açmak için senemin dolmasını bekliyorlarmış.bugün itibaren senmizde doldu.
şimdi sormak istediğim ben eşimle hiçbir problemim yok.şaka ile olsa bile kalbimizi kırmadık birbirimizin.aramızda hiçbir problem yok..ama ailesinin davranışlarına ikimizde baş edemiyoruz.ayrı eve çıkma durumuda çok zor oluyor.tehdit var.ama mahkemede bunları eşim kabul etmez.herhalde birbirimizi suçluyacağız.eşimi ben bişey talep ederim diye işede sokmuyorlar.ailenin 4-5 adet evleri var.ama eşimin üzerine bişey yok.arabası vardı eşimin ama alırlarken abisinin üzerine yaptılar.eşim şuan züğürt ama aslında ailesinin durumu iyi.boşandıktan sonra işe girecekmiş.ben hamile olduğumdan sosyal güvencemde olmadığından yeşilkart talebinde bulundum.allah razı olsunk verdiler.aile durumumda kötü.
ben doğum için yardım alabilirmiyim.tedbir nafakası v.s gibi yardımlar dyorsunuzya.eşim şuanda 5parasız gibi görünüyor.bana çıkma olasılığı nedir.eşimle hiç bir sorun olmamasına rağmen mahkeme bizi boşarmı?ben boşanmak istemiyorum.eşimi seviyorum.ayrılmak istemiyorum desem nereye kadar uzar mahkeme..açıkcası maddi durumu iyi olmasına rağmen ktü göstermeye çalışıyorlar ya ne gibi taleplerim olabilir..çocuk içinde ne talep edebilirim.
teşekkür ederim.herşey için saolun.böle bir site için tekrar teşekkür ederim.iyi çalışmalar.ve hepinize başarılar..