02-03-2010, 14:49
|
|
|
kocanın, evin ve çocukların ihtiyaçları, iaşesi ile ilgilenmemesi
ben kocamın üzerine olan evde 5 çocugumla ikamet etmekteyim.30 yıllık evliyim.ve yaklaşık 2 senedir %90 özürlü olan cocuğuma bakım parası alıyorum.ama kocam ben bu parayı aldığımdan beri hep bu parayı almak için bana baskı uyguluyor.kendisi din görevlisi olup 1500 lira alan kocam benim paramın olduğunu bildiği için eve iaşe filan almıyor.bütün masrafları bana yıkıyor.maaşını kendisi dışarda diledği gibi tasarruf ediyor.üç ay önce istanbuldaki bir camiye tayini çıktı haftada bir gün gelip gidiyor.herseferinde senin paran var cocuklara sen bakarsın artık diyor benim yakamdan düşün diyor.5 cocugunun hiçbir masrafıyla ilgilenmiyor.bende 500 tl yi yettiremiyorum her gecen gün borçlanıyorum.yani eve iaşe filan almıyor faturalar ve cocukların masraflarınıda ben karsılıyorum.ben ne yapmalıyım hakkımı nerde nasıl aramalıyım.çocuklarımdan ikisi aof 4.sınıf öğrencisi bir tanesi özürlü 2 tane kızımda 5. ve 6.sınıf öğrencileri. yani bu çocuklar onunda cocukları ama ben ev hanımı oldugum için birsey yapamıyorum.ama hakkımı aramak istiyorum bilgilendirirseniz cok minnettar kalırım.iyi çalışmalar.
|