Estağfirullah.
Sevgili gastamoney kardeşimize de kızdığımızdan kırılacağımızdan değil. Bizden de hayli genç olduğu belli. Ama ettiği sözün avukatların en azından büyük bir kısmını rahatsız edeceğini bilmesi gerekir.
Nezaket ve düzgün ifade kadar güzel bir iletişim yolu olamaz. Ancak, gocunmak kelimesi beni çok rahatsız etti doğrusu. Sanırım çok kişiyide rahatsız eder. Mesleğin henüz başında olan bir meslektaşımızın, kardeşimizin şimdiden kendisini farklı yerlerde görmesi, önce kendisine zarar verecektir. Bunu zamanla daha iyi anlayacağına eminim. Sadece önemine dikkat çekmek için vurgu yapmak istedim. İleri gitmek değil maksadım... Avukatlar çok büyük bir camiadır. Uluorta böyle rahat ve gocunmak gibi kelimeler de kolay kullanılamaz. Ben de bir avukat olarak sessiz kalmam. Ayrıca benim inanın durduğum yerle ilgili hiç bir sorunum da olmaz. durduğum yerden çok hedef vurabildiğimi biliyorum. Bu da bana yetiyor. sadece forumda fikir beyan edeyim derken ortaya çıktı. Meslektaşlarımdan avbarış bey daha fazla fikir beyan edilmeliydi dediği için yazmıştım

İyi sabahlar herkese...