22-02-2010, 17:37
|
|
|
Davacı eşim kızımı getirmiyor
Eşimle sekiz aydır ayrıyız. Altı aydır boşanma davamız sürüyor. Davacı taraf kızımın babası. Kızım 19 aylık şu anda.
Ben de boşanmak istiyorum. Kızımın velayeti geçici olarak bende. Eşim dün sabah on buçukta kızımı aldı ve akşam altıda getirmesi gerekirken; yirmi dört saat geçmesine karşın getirmedi. Gece aradığımda getiricem, sabahı bekle dedi.
Sabah yaşadığı yere gittim, ailesiyle karşılıklı oturuyorlar. Orada değillerdi. İş yerinden ulaşmaya çalıştım, işe gelmediğini öğrendim. Biraz önce tekrar evlerine gittim, apartman görevlisi dün öğlen saatlerinde kızımın, babasının,dedesinin ve halasının arabaya binerek gittiklerini,gece gelmediklerini söyledi.
Avukatım, velayetin geçici olarak bana verildiğini,hala ortak velayetin devam ettiğini,kızımla ilgili velayet kararının ara karar olduğunu,bu yüzden eşimin suçlu durumda olmadığını, işlem yapamayacağımızı söyledi.
Ben gene de evimizin yakınındaki karakola gittim ve şikayetçi oldum, ancak onlar da çocuğun babası olduğunu, getireceğini,beklememi söylediler.
Kızım nerede şu anda bilemiyorum, o çok ufak. Kimseden yardım alamıyorum,ne yapabililirim?
|