Mesajı Okuyun
Old 03-02-2010, 14:57   #47
üye3578

Alıntı:
Yazan ahz
Ne acı!
Her gün bir sürü KADIN (!) programında bilmem kim bilmem kimle birlikte olmuş, yok efendim aslında saldırıya uğramamış da rıza ile birlikte olmuş vs. vs. tartışılıyor, birileri kınanıyor, böyle insanlık olmaz olsun deniyor da, benim meslektaşım yaşadığı bu içler acısı olaydan sonra neden sadece üçüncü sayfa haberine konu oluyor?
Nedeni şu, bu ülkede kadına duyulmayan saygı malesef mesleğimize de duyulmuyor. Demiyorum ki, olay daha da afişe edilip meslektaşımız daha da mağdur edilsin ama bu vahşetin sorumlulularının çok daha ağır bir baskıya maruz bırakılmaları gerekmekte.
Söyleyeceğimiz hiçbir söz, yapacağımız hiç bir eylem meslektaşımızın yaralarını sarmaya yetmez. Ama insanlıktan çıkmış bu kişilerin en ağır şekilde yaptıklarının karşılığını bulmaları için sayın site yönetimine THS olarak yapabileceklerimizin tartışılması için talepte bulunmaktayım.
Öyle ki, bu vahşilerin türevleri yapacakları eylemin neticelerinin ağırlığını anlayıp aynı şeye teşebbüs etmekten çekinebilsinler

Mesela, bir grup avukat, yargılama aşamasında bu meslektaşımızın yanında bulunabilirmi?