Mesajı Okuyun
Old 31-10-2006, 14:41   #21
ALTINCABA

 
Varsayılan

Sevgili arkadaşlarım. Gerçek olsa tarışalım, fakat oyuncularının da senaryosununda sahte olduğu bu program neden yayına konuyor. Bunu izlemenin yahut izlettirmenin faydası nedir. Neyi tartışıyoruz.

Sevgili Meslaktaşlarım bu programların ardı arkası galiba kesilmeyecek. Biz bu sitede hukuki neteliklerini tartışıyoruz, zararlarını anlatmaya çalışıyoruz, yorumlar yapıyoruz, fakat hala ahu.. ile adını bilmediğim bir adamın aşkı tv de yayınlanıyor. Buna birde çekilmaz sunucu ekleniyor. "acaba öylemi yapsınlar böylemi" koca koca adamlar, hanımlar ellerinde mikrofon sinelerini yırta yırta yorum yapıyor, tartışma çıkarıyor, ağlayanlar sızlayanlar.

Sonuç: Anlamalarını beklememelisiniz. Yıllardır ekranlarda olan benzer programlar anlaşılmadı mı ki bunlar hakkında tekrar tekrar uyarma gereği hissediyoruz. Yanan bir fıçı etrafında toplanan ... abi ve ... takımı adlı programda, levent oran isimli saçlarını sarıya boyamış bir beyfendinin günlerce kadın dövülürmü, ben döverim .. konusu ile ekranlara çıktığını hatırlarsınız . Örnekler sayılamayacak kadar çoktur. Bizim için beyin cimnastiği oluyor. Çerez misali bunların hukuki değerini anlatıp geçiyoruz. Fakat temelde büyük sıkıntılar doğurduğu ve nerelere gidebileceği ne sonuçlar doğurabileceği de böylelikle ortaya çıkıyor. Hepinizi saygı ile selamlıyorum. Renkli şekerler gibi konuları tartışmanın bize faydası olmadığını kim söyleyebilir.