28-01-2010, 21:36
|
|
|
Üniversiteye giriş sınavında derece yaparak İstanbul Hukuka girdim. Fakültedeki notlarım beni tatmin ediyor.. Bütünleme nedir bilmem.. falan falan falan..
Şimdi bu hus denen zırvada bir aksilik yaşasam ve geriye dönüp baktığımda harcadığım tüm emeklerin 3-5 çok bilmiş yüzünden mahfolup gittiğini görsem bana bunun hesabını kim verecek?? ve benim gibi yüzlerce binlerce öğrencinin hesabını? Ne olacak, avukatlık hayalleriyle girdiğim fakültede katip olarak mı çıkacağım?? Yok ya?
Olabilecek en kötü durumları konuşursak sınav iyi mi kötü mü karar verebiliriz.. Diğer türlü 'çok avukat var çok hukuk mezunu var snav gelsin' den öteye malesef geçemeyiz..
Ben de çiçeği burnunda bir öğrenci olarak diyorum ki hus benzeri bir sınav mezunlara da uygulanacaksa gelsin.. Aksi taktirde ben parayla hukuk okuyan veya ucundan kıyısından hukuk okumaya hak kazananlarla aynı kefeye konmak istemiyorum..! Bunun da en doğal hakkım olduğunu düşünüyorum..
Herkes üniversiteye yerleşsin, gizli işsizler ve geleceğin işsiz adayları kenarda dursunlar ve biz onlarınüzerinde envai çeşit denemeler yapalım daha doğrusu çok öğrenci alarak mahvettiğimiz düzeni öğrencileri mahvederek düzeltelim.. Ayıptır günahtır..
|