Mesajı Okuyun
Old 19-01-2010, 20:02   #2
Av.Suat Ergin

Alıntı:
Yazan umutlaw
Sayin Meslektaslarim,
X kisi Firma sahibidir, 2008 yilinda dogum tarihi tashih yoluyla degismistir, ayni zamanda sirketine ait vergi levhasi kayb olmus ve konu gazete ilan yoluyla vergi levhasinin hukumsuz oldugu yolunda tiraji yuksek bir gazetede ilan edilmistir.
Suanda kisi hakkinda Türk telekom tarafindan bir sozlesmeye istinaden icra takibi baslatmistir. Icra takibi ile yetkili sayin vekil meslektasimla gorustum kendisi bana savciliga suc duyurusunda bulunuldukten sonra ekte delillerle birlikte Turk Telekom Mudurlugu hukuk islerine basvurmami tavsiye ile icradaki dosyaya itiraz yazmammi istedi
Tabi meslekatsiminde bu konudaki kaygisini anliyorum ancak bu sekilde bir prosedurun uygulanmasindan meydana elebilecek sonucladan kaygiliyimdir.
Taktir ederseniz ki imzanin sahte olmasi ciplak gozle gorunmeyecek sekilde profisyonel yapilmistir nitekim bu surec icerisinde olasi bir cezayi sorumluluk ciktiginda x kisinin magdur olmamasi ve yine itibarli bir tacir olarak kendisine bir haciz isleminin uygulanmamasi dilegindeyim.
Tecrubelerinizi ve bu konu hakkinda alinabilecek olasi tedbirler hakkinda degerli dusuncelerinizi paylasmanizi dilerim.
Saygilarimla

Sayın umutlaw,

Sahte imzanın nereye atıldığını yazmamışsınız. Telekom ile yapılan abonelik sözleşmesine mi atılmış?