Konu
:
Savcının Mütalaa'sını Değiştirmesi.
Mesajı Okuyun
11-01-2010, 17:34
#
10
Av.Özgür KARABULUT
Alıntı:
Yazan
Beray Bahri ÖZGÜR
Sayın KARABULUT;
Bahsettiğiniz gibi hukuk yargılamasında ki savunmanın genişletilmesi ile ceza yargılamasında ki Savcı mütalaa'sının değiştirilmesi arasında bir bağlantı kurulmuş değildir ve bu hususlar elbette ki farklıdır.
Konu içerisinde ki mesajların tamamının dikkatli bir şekilde okunması neticesinde bahsedilen hususun ve aranmakta olan cevabın ne olduğunu göreceksiniz.
Teşekkürler.
Değerli Meslektaşım;
Affınıza sığınarak aşağıdaki mesajınızı hatırlatacağım, bu mesajınıza rağmen hala bağlantı kurmadığınızı iddia ediyorsanız diyecek bir şeyim yok:
Alıntı:
Yazan
Beray Bahri ÖZGÜR
Bir dosyada 1.000 TL tazminat talebinde bulunan davacının daha sonradan bu talebini değiştirerek 15 tane elma talep etmesi.
Sizce bu davanın genişletilmesi yasağına girmeyecek midir?
Bir de "mesajların tamamının dikkatli bir şekilde okunması" dediğiniz şey toplam 9 mesaj ve 18 cümleden ibarettir ki bu konuda hiç bir şey söylemiyorum.
İyi çalışmalar diliyorum.
Av.Özgür KARABULUT
Üye Kimliği
Av.Özgür KARABULUT İsimli Üyeye Özel Mesaj Gönderin
Av.Özgür KARABULUT İsimli Üyeye Email Gönderin
Av.Özgür KARABULUT İsimli Üyenin Tüm Mesajları Arayın