Mesajı Okuyun
Old 24-12-2009, 20:59   #10
eser_29

Dava bugün görüldü. Hakim "kayden anne" görülen kişiye karşı husumeti yöneltmemizi istedi. Ben şahsın yıllar önce vefat ettiğini söyledim. O zaman mirasçılarına ve kimin nüfusuna geçirmek istiyorsanız ona yöneltin dedi. Savcı ise gerçek anneye ve nüfus müdürlüğüne yöneltmemizi istedi. İkisi de farklı telden çaldı. Benim anlamadığım kayden anne gözükenin mirasçıları ile ne işimiz olduğu. Sonuçta o vefat edeli yıllar olmuş ve miras taksimatı yapılmış çok uzun zaman önce.

Hakim bize yeni dava açın,bunu takip etmeyin husumeti hem kayden annenin mirasçılarına hem gerçek anneye hemde nüfusa yöneltin dedi. Bizde boynu bükük tamam dedik.

Tekrar bir dava dilekçesi yazıp gerçek anneyi davalı göstermek istiyorum, kayden olanın mirasçıları es geçmeyi düşünüyorum. Sizce bu nasıl olur ?

Birde gerçek anne çok yaşlı ve şu an akli melekeleri tam olarak yerinde değil. Bu durumda beyanının alınması zor olacağından nasıl bir yol izlemeliyiz ? Dava dilekçesinde direkt tanıklardan bahsedip isim versek isabetli olur mu?