13-10-2009, 22:38
|
|
|
Nikaha rağmen evlilik birliğinin kurulamaması ve kocanın boşanmak istemesi
ii akşamlar ben 21 yasındayım ne yazsam nasıl yazsam bılemıyorum.1sene once eşim dıyeyım çünkü kagıt üzerıne evlıyız.yuzuk takıldı ve gorucu usuluyle ailemin uygun gormesı ve tek bır konuşmayla istedık bırbırımızı.2hafta sonra resmı nıkah yapıldı vize işlemleri için vize cıkıncada düğün olcaktı.çünkü o yurtdışında ve bu 2.evlılıgı bunun formalıte icabı oldugunu soledi önce ve 32 yasında.nişanlıydık ama kagıt uzereıne evlıyız yüzünü sonradan gösterdi,agır laflar kötü konuşmalar süreklı ezıcı emır verıcı aşagılayıcı sözler manen çökertcek kelımler benı bunalıma soktu, ailem hep ondan yana.o herşeyi benim üzerıme yükledi..hayatımı mahvettı kıskançlıgı baskısı,.
12.ayda gelıp boşanma davası açacıgını soledi,peki nasıl olcak bu boşanma davası biz beraber aynı evde kalmadık hiç,şahıt falan gereklımı,neyapcam bılmıyorum hiç bole seyler yasamadım.ispat falan lütfen yardımcı olun.
nedenılırkı nişanlıyız ama kagıt uzerınde evlı oldugumuz bunlar sunulcak heralde hakıme.eger ki bı taraf boşanmak istemezse davayı açan kazanırmı hakım boşarsa.
çok karsısık yazdım k.bakmayın
şimdiden tesekkrler.
|