Mesajı Okuyun
Old 31-08-2009, 17:45   #1
Konuk

Varsayılan boşanma davası (biraz uzun ama lütfen cevaplayın)

merhabalar. 7 yıllık evliyim. 5 yaşında bir kızımız var ve şu an 5 aylıkta hamileyim. eşime defalarca şans verdim her seferinde tekrar güvenmek istedim ama maalesef her seferinde hüsrana uğradım. bundan 3 sene önce falan iddaaya dadandı eşim. kredi kartlarından dahi para çekip, kredi kartlarından bile yüklü miktarda çektirip iddaa oynamış ben rastgele bunları öğrendim. yıkıldım milyarlarca borçlar ödedik. şuan inanın sıfır arab<a fiyatı veya daha fazla para ödedik. bir şekilde kabullendim borçlarını benim ailemdende borç alarak kapadık. 2 sene geçtiği halde daha ablama olan borcumuzu bile ödemedi. buzaman zarfında bir iş yerinde çalışmaya başladı orada sorumlu olduğunu maaşının yüksek olduğunu söyledi. ama sürekli içerden alıcağı para varedı ve işyerinden vermiyorlardı. bana hergün yarın alıcaz, yarınn alıcaz demeye başladı ama ortada alınan bir para yoktu ufak tefekler hariç. kirayı ben denkler kartları ben düşünür oldum hatta şu an bile aylık kredi kartı borçlarımızı ve faturalarımızı ödeyemedim. artık sabrım kalmadı. bu zamana kadar çocuklar için savaştım ama daha fazla direnemiycem. böyle bir durumda boşanma davası açtığımda çocuklarım ne olur. ikiside KIZ çocuğu. ben çocuklarımdan asla vazgeçemem oda kesinlikle bırakmam diyor boşanmayı kabul etmiyor hep karşı çıkıyor. boşaandıktan sonra beni ve çocuklarımı rahat bırakmayacağından korkuyorum. birde boşanmada masraflar ne kadar? kusura bakmayın uzun oldu ama inanın çok zor durumdayım. şimdiden teşekkür ederim....