Mesajı Okuyun
Old 18-08-2009, 10:57   #1
Konuk

Varsayılan Boşanmadan sonraki çocuk ile ilgili özel durumum

Merhaba,
Ben geçen sene ayrıldım.Ayrılma aşamasında ve ayrıldıktan sonra babası kızımı hiç görmedi.Nafakasını ödemedi.Görmesi için araya giren insanları kovdu ve ilkokulda tenefüs arasında görürüm inşallah gibi tuhaf haberler gönderdi.Kızım henüz bir yaşında bu arada.Doğumdan hemen sonra ayrıldım.
Dün kızını bir doktor eşliğinde görmek istediğini yazmış.Mümkünse ben olmayacakmışım,birkaç isim belirtmiş onlar kızı yanına getirecekmiş.Evime yaklaşmazmış vs vs..Yoksa başka türlü görmezmiş.Doktorun kim olduğunu kızımla ne gibi bir çalışma yapacaklarını sordum.Yanımda getirdiklerim seni bağlamaz gibi bir cevap aldım.Biz ayrılırkende babasıdır eksik kalmasınlar diye haftasonları babaya verdim.sabah 10 dan akşam 5'e kadar,şu yaşa kadar evinde şu yaşından sonra dışarıda gibi maddeler koymadım.Aklıma gelmedi.Ama bu adam zaten bir senedir ilgilenmiyor,psikolojisi bozuk,çocuğunu doğuran,bakan,geçindiren anneyide hiç takmıyor.Çocuk nasıl bakılır ne yer ne içer bilmez.Ben bebeğimi ona vermek istemiyorum.Gelip evde görsün istiyorum.

Ne yapabilirim?
Lütfen yardım edin gelip alacağı gün yaklaştıkça uykularım kaçıyor...