16-08-2009, 12:58
|
|
|
Ev Işlerinden Sorumluluk ,Takılar, Eşe Tecavüze Teşebbüs
merhaba.ben 1 yıllık evliyim.çalışan bir bayanım,eşimle ilk tartışmamız düğünde takılan takıları ailesi alması bize vermemesi ben bu konuda çok direttim eşime onlar bizim hakkımız ne hakla alırlar die oda sen benim aileme laf söleyemezsin deyip beni dövdü.ilk sorunlar burdan çıkıp sonrada ufacık sorunlardan dolyı beni çok dövdü küfüre mahruz kaldım küfür ettiği için bende hep ondan ayrı yattım 1 ay ayrı yattığım oldu ve 1 ayın sonunda bir kere beni zorla yatağa fırlattı ve üstümü başımı zorla yırrtı hıçkıra hıçkıra ağlamasam bana nerdeyse tecavüz edecekti.ama bıraktı.ben aileme sığındım beni dövdü die oda arkamın olduğunu görünce beni dövmeyi bıraktı bu sefer eşyalara zarar vermeye başladı duvarlara yumruk.bende beni birdaha döversenn bu sefer polise şikayet edicem dedim odaa edersen eğer senin sonun olur dedi ve balkonda aşağı atar yada seni kıtır kıtır kesirim dedi bende korktuğum için evi tamamyile terkettim.şimdi ben dava açıçam güzellikle söledim bana evdeki bilezikleriimi vermiyorlar.şimdi ben bileziklerimi düğünde takılıpda ailesinin aldığı altınları alabilirmiyim yada şiddete mahrus kaldığım için tazminat açabilirmiyim.benimde evlilikde suçlarım oldu onlarda çalıştığım için ev biraz dağınık kalıyordu bende haftasonuna iş biriktiriyodum,birde eşim ya yaptığım yemeği beğenmiyordu yemiyordu bende ikincisini yapmıyordum aç kalıyordu yada kendi hazırlıyordu bu benim kusurum olurmu yada haftaiçi temizlik yapmamam kusurum olurmu?birde ben evlilikdeki sıkıntılarımı üniversiteden çok yakın samimi bi erkek arkadaşıma anlatmıştım msnde oda bana keşke evlenmeseydin bak okurken hayat negüzeldi birlikte çok vakit geçirdik sen ne hale geldin gibilerinden bana şeyler yazdı eski dönemi yad etmiştik bunda benim kusurum varmı çünkü eşim bukayıtları gösterip oda bana tazmianat açarım diyor.şimdiden teşekkürler lütfen acil cvp
|