Konu
:
Adliye Çalışanları ile İlişkilerimiz
Mesajı Okuyun
25-04-2009, 14:39
#
42
Av.Cengiz Aladağ
Alıntı:
Yazan
AV.SELİN
Memurlar Çoğu Zaman Çekilmez Oluyor.Yüzde 90'I komplekslerinin kurbanı olarak avukatlara son derece kaba davranıyorlar.
Alıntı:
Yazan
AV.SELİN
Merakınızı gideremeyeceğim kadar çok memurla muhattap oldum.Sanırım sizin çevrenizdeki tüm memurlar olması gerektiği gibi.Ne diyim, Ne mutlu size...
Sayın AV.SELİN, memurların %90'ını suçlayan mesajınızın aşağıya aktardığım meslek kurallarına aykırı olduğunu düşünüyorum. Elinizde soruma yanıt verebilecek derecede veri de olmadığına göre zaten yazdığınız oran havada kalmaktadır.
Alıntı:
Yazan
Avukatlık Meslek Kuralları
3- Avukat mesleki çalışmasını kamunun inancını ve mesleğe güvenini sağlayacak biçimde ve işine tam bir sadakatle yürütür.
4- Avukat, mesleğin itibarını zedeleyecek her türlü tutum ve davranıştan kaçınmak zorundadır. Avukat özel yaşantısında da buna özen göstermekle yükümlüdür.
5- Avukat yazarken de, konuşurken de düşüncelerini olgun ve objektif bir biçimde açıklamalıdır. Mesleki çalışmasında avukat hukukla ve yasalarla ilgisiz açıklamalardan kaçınmalıdır.
25- Avukat, mahkeme kalemlerinde, icra dairelerinde ve her türlü mercilerde çalışan görevlilerle olan ilişkilerinde de meslek onuruna ve ağırbaşlılığına uygun tutum ve davranışlarını korur.
Av.Cengiz Aladağ
Üye Kimliği
Av.Cengiz Aladağ İsimli Üyeye Özel Mesaj Gönderin
Av.Cengiz Aladağ İsimli Üyeye Email Gönderin
Av.Cengiz Aladağ İsimli Üyenin İnternet Sayfası
Av.Cengiz Aladağ İsimli Üyenin Tüm Mesajları Arayın