Mesajı Okuyun
Old 12-04-2009, 07:33   #48
duyurucu1

 
Mutlu Keşke beni eleştiren biri olsa

Alıntı:
Yazan Av.Cengiz Aladağ
Sayın duyurucu1,
Sizden çok önce bunları yazanlar oldu. Biri, benim de okuduğum Desmond Morris idi. Çıplak Maymun adlı kitabında insan davranışlarının kökenini anlatıyordu. Siz yeniden ve kendi tümcelerinizle anlatmak istiyorsunuz ama eleştirilmek de istemiyorsunuz. Galiba bu THS'de olası değil.
En eleştirel saygılarımla.

Sevgili Cengiz Aladağ,

Bir konuda insanların bir tanesi yazdı diye diğerlerinin yazmayacağı gerekmez.Tam tersi bir konuda ne kadar çok insan yazarsa ,o konu ,o kadar çok enine boyuna ele alınmış ,irdelenmiş olur.

Okuduğunuz kitabı ben okuyamadım.İlk fırsatta edinmeye çalışacağım.

Eleştirilmek istenmediğim savı doğru değil.Eleştirmek yada eleştirilmemek ayrı konu,ama birine karşı "ben sizin yazılarınızı beğenmiyorum.Bu saatten sonrada onları okumayacağım "demek başka bir şey.Bir yazı ya okunur ya okunmaz.Okunursa da ya eleştirilir ya eleştirilmez.Şimdi ben kalkıp sizin için "Sevgili Cengiz Aladağ,Yazılarınızı beğenmiyorum.Çok sıradışı yazıyorsunuz.Onları da okumuyorum" desem olur mu?

Ben yazılarımın sonuna kadar eleştirilmesini isterim.Her eleştirenin yazdıkları benim dünya görüşümün biraz daha genişlemesine yardımcı olur,katkıda bulunur.Böylece olası yanlışlara düşmüşsem doğruya doğru çekilmeme yardımcı olur.

"En eleştirisel saygılarımla" diyorsunuz.Yukardaki alıntıda.Sizin aşk ve sevgi konusundaki eleştirileriniz benim için özel bir öneme sahip.Çünkü algıladığım kadarıyla "aşk ve sevgi"yi yaşayan birisiniz. Duygularınız bu açıdan benim için önemli.Bu konuda da sizden yararlanmak isterim.

Selam ve sevgiyle kal