Mesajı Okuyun
Old 09-04-2009, 16:32   #1
Konuk

Varsayılan Çocuk İÇİn En İyİ SeÇİm Nasil Bulunur

İyİ GÜnler,
EŞİm Ve Aİlesİ Tarafindan Haklarimin SÜreklİ İhlal EdİldİĞİ ÇocuĞumun Ve Benİm YipratildiĞi Bİr Evlİlİk Hayatim Oldu.eŞİm BoŞanma Davasi AÇti eŞİm Mahkemede HenÜz Bİr Karar Çikmamasina KarŞin Avukatiyla ÇocuĞu GÖrmek İÇİn Bİzİ Ariyorlar.ÇocuĞum HenÜz 20 Aylik Ve Çok İyİ Bİlİyorumkİ ÇocuĞu Alsalar Daha Ona Bakabİlecek Kİmse Yok.zaten EŞİm Sorunlu OlduĞu İÇİn BoŞanmak İstİyorum.bu Haldeyken Şİmdİ KÜÇÜcÜk Bİr Çocuk Neden Yipransin?ben EŞİmdekİ Psİkolojİk Sorunlari Nasil İspatlarim?İlla Da ÇocuĞumun BaŞina KÖtÜ Bİr İŞ Mİ Gelmelİ?sorumsuz Ve Alakasiz Bİr Baba Çocuk Hastayken Dahİ Umrunda Olmaz Çocukla İlgİlİ TÜm Sorumluluk Hep Bendeydİ.bu Durumda Çocukla Sinirli Ya Da MÜmkÜn OlduĞunca Az GÖrÜŞmesİ GerektİĞİnİ Nasil İspatlarim?mahkeme HenÜz Karar Vermedİ Ama Avukatiyla Avukatima Baski Da Yapiyor.evlİyken De Şu Anda Da Hep SÖzÜnde Bİr Dİretme SÖz Konusu SÜreklİ Huzur KaÇiriyor Bu Durum.sÖzÜn Kisasi Ben EŞİmİn ÇocuĞa Faydasi OlmadiĞi Gİbİ Çocuk İÇİn KÖtÜ Bİr Etkİsİnİn OlacaĞini Nasil İspatlarim?
Şİmdİden TeŞekkÜrler...