|
|
|
|
Sayın Cengiz Bey; bana üstad demişsiniz sağolun gerçekten üstad olmayı çok isterdim iltifat buyurmuşsunuz. Bir sohbet başlığı açılmış fikirlerimi yazdım, herkes tarafından kabul görmesi mümkün değil elbette.Size bilahare mail yoluyla isimleri ve görev yerlerini yollarım. Ancak siz hakimlerin ve savcıların böyle davranmadığını ve emekli olduktan sonra avukatlık yapmalarını istiyorsanız fikrinize saygı duyarım ve alaycı bir yaklaşım asla sergilemem.
|
|
 |
|
 |
|
Sayın tiyerianri, "alaycı yaklaşım"dan duyduğunuz rahatsızlığı keşke hakim ve savcıların yüzde doksan dokuzunu aynı kefeye koyarken de duysaydınız.
Size karşı sözettiğiniz gibi davranan hakim ya da savcılar olmuştur belki; gerekli yanıtı vermiş, o kişiyi öyle davrandığına pişman etmişsinizdir diye düşünüyorum. Başınıza gelen böyle 1,3,10,100 olay, tüm hakim ve savcıları itham etmek için yeterli veriyi sağlamaz.
Ben tüm hakim ve savcıların olması gerektiği gibi donanımlı, saygılı, adaletli olduğunu iddia etmiyorum. Avukatlar için de aynı iddiada bulunmak olanaksız. Sadece aşağılayıcı genellemenize karşı çıktım. Konunun başından beri söylediğim, avukatlığın sorunlarının yanlış yerde arandığıdır. Saygılarımla.