Mesajı Okuyun
Old 03-04-2009, 10:22   #17
Nur Deniz

 
Varsayılan

Alıntı:
Yazan aak
Sayın Nur Deniz sanırım yanlış anlama oldu.200-300 TL ye sadece dilekçe ve Boşanma Protokolünü hazırlayacaktım.Yoksa boşanma davasına bakmayacaktım.Zaten ödeyeceğim vergi neredeyse o kadar.Bu miktarlara boşanma davasına bakacak bir avukat bulamazsınız diye yazmayı düşünmüştüm.Ama vazgeçtim.Korkuyorum belkide bulursunuz. En iyisi ben susup oturayım.

Boşanma protolünü hazırlamayı neden sadece olarak ifade ettiniz anlayamadım.

Protokol hazırlanması zaten aslolan. Tarafların yerine de siz imza atacak değilsiniz ya.

Benide galiba siz yanlış anladınız Sn aak, ben kesinlikle emeğinizin karşılığını almanız taraftarıyım zaten.

Ben 3 yıl önce, sadece velayet ve boşanma davasına 6000 ytl verdim, zengin olduğumdan filan değil, dosyanın ele alınmaz derecede karışık olduğundan.

Daha önce de klinik çalıştırdığım için ücret almanın ve de alamamanın ne demek olduğunu çok iyi bilirim.Sözleşme imzalatın bence ve başından anlatın vergi masraflarını, kirayı, varsa sekreter maaşını vs vs, talep edilen ücret sadece bir dilekçe ücreti değil elbette.

Ama siz de biliyorsunuz ki özellikle ülkemizde çok sık yaşanan bir şey vardır. Herkes bir karar alır hata yapar ve bunu başkalarının bedelsiz çözmesini bekler.

Ne demişler hamama giren terler de çıkar.

Muayeneden 40 tl alan doktorları da kınıyorum ayrıca. Çünkü Tabipler odasının ücret tarifesi de tamamen farklıdır.

Ne yaptı ki denilir genellikle, bir dilekçe yazdı, bir gözüne , kulağına ,ağzına baktı o kadar derler. Halbuki o dilekçeyi yazmak için geçilen eğitim süreci göz ardı edilir.

Biraz daha zaman verin kendinize, zamanla her şey yoluna girer, yeter ki emeğinizin karşılığını almaya kararlı olun.

Umarım da alırsınız..