Mesajı Okuyun
Old 05-03-2009, 10:41   #7
namutenahi

 
Varsayılan

Alıntı:
Yazan Tuğçe AYMEN
Sorun yaratabilir!
Şöyleki önümüzdeki dönemin seçim dönemi olduğu düşünüldüğünde bu durum sorun yaratabilir. Çünkü belediye adına çeki düzenleyecek olan kişi Belediye Başkanıdır. Çek vadeli olarak keşide edildiğinde ve önümüzdeki dönemde, ilgili belediyenin başkanı değiştiğinde belediyenin sorumluluğuna gitmek zorlaşacaktır. Diğer bir ifadeyle yeni belediye başkanı çekteki imzanın kendilerine ait olmadığı iddiasını ileri sürerse sizin zorlu bir ispat faaliyetine girmeniz gerekecektir.

bu görüşünüze katılmam mümkün değil. seçim sadece kurumdaki görevlilerin değişmesine yol açabilir, kurumun devamlılığı esastır.

öte yandan belediyenin yetkilisi tarafından keşide edilen çeklerin de kurumda kaydı tutulmaktadır, işlem kaydı mevcuttur.