18-02-2009, 19:11

| 

| 

| 

| 

Sayın konuklar ,  
kahdeme  göstermiş olduğunuz ilgi için  teşekkür  ederiz.   
Sorununuzun  yalnız Türkiye  kanunları  ve mevzuatı ile   değil  aynı zamanda   bulunduğunuz  ülkenin mevzuatı  ile  alakalı olduğunu  düşünüyorum.  

Bilindiği üzere  her  ülkenin  kanunları (istisnalar ayrık kalmak kaydı  ile ) kendi  egemenlik sınırları  dahilinde  uygulanır.  
Bulunduğunuz, vatandaşı  olduğunuz  ülke  mevzuatı  buna  izin  veriyor mu? ne derece de  izin veriyor?  
Yada  bu  konuda  ülkeler  arasında  imzalanmış anlaşma, protokol  var mı ? gibi  sorular  gündeme  gelebilecektir.   

Sitemiz ile  bağlantınızı  kesmemenizi, zira  yurt dışında  bulunan  üyelerimizin   konu  ile  ilgili  bilgi  vereceklerini  umuyorum.  

Bununla  birlikte, bulunduğunuz  ülkede ki avukatlardan  yada  danışmanlardan   konuya  ilişkin  bilgi  alabilirsiniz.   

Sorununuzun  her aşamasında  mutlaka  bir  avukatın  hukuki  yardımından  faydalanmanız  mali durumunuz   uygun değilse  bulunduğunuz ilin  baro  adli  yardım  bürosuna   müracaatla  bir  avukatın  ücretsiz  hukuki  yardımını  talep etmeniz  haklarınızı  güvenle kullanabilmeniz  açısından  önemlidir. 

|