|
|
|
|
Gayret gösterip kendini geliştirmekten ziyade yorulmadan para kazanma hayali kuran avukatlar için de bir o kadar ürkütücü tabi durum. Gelişime ve değişime bu denli kapalıyken ve zahmetsiz para kazanma arzusundayken küçülen 'pasta' nedeniyle dile getirilen serzenişler ne ölçüde dikkate alınmalı, bilemiyorum.
Saygılar
|
|
 |
|
 |
|
THS deki yorumların çoğu hukuki bir bakış açısıyla yapılmış yorumlardır. elbette ekonomik sıkıntısı yaşayan meslektaşlarımız "küçülen pasta" dan da bahsedecekler. hatta sadece onlar değil hepimizin bahsetmesi gayet doğaldır. diğer yandan ekonomik anlamda istediği yere gelemeyen meslektaşlarımızın bu durumu tembelliklerinden veya gayret göstermemelerinden kaynaklanmıyor. belki başka bir başlık altında tartışmaya açmak faydalı olur.
asıl konuya gelecek olursak; bir avukat olarak sadece AİHM sinin değil yeryüzündeki bütün mahkemelerin zorunlu dil kullanmasına karşıyım ve içime sindiremiyorum. bu benim adalet anlayışımla bağdaşmıyor. (sayın meslekteşım yukarıda böyle bir zorunluluk olmadığını yazdı.)