Mesajı Okuyun
Old 30-05-2006, 12:05   #43
Av.Orhan

Olay ilk vukuu bulduğunda burada söylemek ( yazmak ), lanet etmek, küfür etmek, vs.vs.vs istediğim onca şey varken, şu kısa zaman içinde, hepimize empoze edilen "hissizleştirme" politikaları sonucu olsa gerek, içimde yanan o ateşin söndüğünü fark ederek söyleyecek hiçbir söz bulamamaktan dolayı kendimden utanıyorum.

Hep aynı senaryolar, aynı oyuncular, aynı roller....

Yeter bıktım artık. Güçsüz bir devletin ferdi olarak, çevremizde dönen oyunları kıyısından köşesinden bir nebze olsun hissederken ve yine güçsüz devletin, güçsüzlüğünden dolayı bu oyunlarda hep bir figüran olarak kaldığını fark ederken, birileri, "ABD hükümeti yıkmak istiyor bu oyunun bir parçası, bu bildik senaryo uygulamaya konuldu" teorilerini, hükmü olmayan hükümet adamlarının "kim bu işten çıkar sağladı ona bakın" babından söylemleri ile bu işi nasıl lehimize çeviririz, üzerimize yönelen oklardan nasıl kurtuluruz cabası içinde ki çırpınmalarını, keza muhalefetin benzer tutumunu, yıllarca aynı yastığa baş koymuş sayın üyenin eşini, çocuklarını, avukatlık kanunundan dolayı bir unvan olan "avukat" unvanına sahip olan ama göğsünde taşıdığı yüreğin içinde genel geçer kabul gören ve insan olmanın belki de en önemli unsuru kabul edilen "vicdana" sahip olmayan şahsı, devletimiz aciz, güçsüz söylemleri altında bunların hepsi bir oyun, bizde güçsüz devletin güçsüz bireyleriyiz, güçlüler oyunu oynuyor bizim yapacak bir şeyimiz yok bizlerde devletimiz gibi sadece figüranlarız, ne yapabiliriz ki diye kafasını kuma gömen ben ve benim gibileri görmekten bıktım usandım.

Güçsüz devleti güçlendirecek olan güçlü millettir. Güçlü milleti de ancak güçlü bireyler oluşturabilir. Lütfen önce güçlü bir birey olalım, içimizdeki ateşin yanması için böyle haince olayların olmasını beklemeyelim. O ateşi her daim içimizde canlı tutalım sönmesine izin vermeyelim. Unutmayalım, unutturmayalım.

Kendi düşünce hezeyanlarım ile Sayın Danıştay üyelerine yapılmış saldırıya yönelik olarak açılmış olan bu başlığı kirlettim ise herkesten özür dilerim. Yukarıdaki yazı hiç kimseyi kırmak rencide etmek amacıyla yazılmamıştır. Kaldı ki söylev itibariyle birşey öğretmek/hatırlatmak amacına matuf gibi görünse de biliniz ki ilk başta kendimin bir şeyler öğrenmesi/hatırlaması, bu siteye her girdiğimde tekrar tekrar okumam ve unutmamam içindir.