Mesajı Okuyun
Old 20-10-2008, 23:07   #80
üye18332

Önemli

SAyın MGAMZESAHİN;

Aslında bu konuda çözüm üretmenin karşılıklı paslaşmaktan önemli olduğunu düşünüyorum.

Ancak nedense yaptığınız hatanın hala ve ısrarla arkasında duruyorsunuz.....

"Ben" diye başlayan lafları sevmem ancak başkasından örnek vermenin doğru olmayacağı düşüncesiyle aktaracağım.Okurken başladım çalışmaya ve halen çalışıyorum.....İlk günden beri "görevi gereği yapması gereken,işi o olan birine" her ne isim altında olursa olsun para vermeyi ne mesleğe ne ahlaka ne de vicdana uygun buldum.Ve vermedim vermeyeceğim....(Zaten bir anekdot aktarmıştım)

Sizin ilk aylarda bunun başınıza gelmesi aslında güzel bir olay.İlk karşılaştığınızda tavır almalı ve yapmamalıydınız....

Yanında çalıştığınız, "sizi eleştiren meslektaşlarımız" yüzünden bu konuları tartışıyoruz.

Zira bu ülkede (az ya da çok tartışılır) herkes yaptığı iş için maaş alıyor.Biraz daha özele inersek biz avukatların sadece talep açmak olan yükümlülüğümüz, sırf iş yükünün azalması için müzekkereler tarafımızdan yazılıyor tebligatlar tarafımızdan hazırlanıyor ve dahası.....

Bir de üstüne para vermek Sayın Nur Deniz'in de ifade ettiği gibi Zor kazanılan emeğin üzerinden haksız kazanç sağlamaktır....

Sayın Aladağ'a sonuna kadar katılıyorum .Rüşvet vermemek için bilginizi kullanın.Taleplerinizde süre bellidir,süre sonunda şikayet hakkınız da mevcuttur bildiğiniz gibi......

Bizler bu gidişe dur demeliyiz,hepimiz dur dersek sonunda onlarda duracaktır...

Meslek hayatınızda başarılar dilerim.

Saygılarımla,