Mesajı Okuyun
Old 14-10-2008, 22:30   #57
Nur Deniz

Yanlış anlaşıldığımı düşünüyorum, tabi ki hiç kimse beklemek istemez. Ama bu beklememe aşaması bir başkasının haksız kazancına neden oluyorsa, bence beklenilmeli.

Benim durumumda da beklenilecek bir durum söz konusu değil Sn Kavili, zaten mağduruz demiştim yazdığım mesajımda.

Ama zaten verilen bir hakkın bu bekleme süresinde hiç bir emeği olmamış bazı insanların da pay almış olması da katlanılır gibi değil.

Aslında şahsi görüşüm beklenilen alacaklara bile faiz uygulanmaması yönünde .

Aslında gerçekten herkes üzerine düşeni yapsa bekleme gibi bir durum söz konusu olamaz. Alacaklı almak için uğraşır, avukat bu konuda işini güzel yapar, her şey yolunda iken bir memur çıkar ve der ki benim payım ne olacak?

Son derece üzücü, ne rüşvet verilmesini ne alınmasını, hatta bu duruma şahit olupta sesini çıkarmayanlara karşı son derece tepkiliyim.

Keşke Sn Kavili beklemek zor olmasaydı, haklısınız.Ama şu var ki hak alınırken bu konu da yapılan her şey mübah olmayabilir.

Ben hakkım olan bir alacağa , haksız bir biçimde mücadele ederek ulaşıyorsam hakkıma haksızlığı kendim bulaştırırım.

Neyseki çok alacağım yok.Yoksa ben bekler dururdum.