13-10-2008, 14:05
|
|
|
ağanınkini üstüne olur mu?
tuvalet konusunun bu kadar deşilmesinin sebebi bence meslektaşlarımızın burada bir ayrımcılık her yerde ayrımcılık olur aman bir cepheyi daha kaybetmeyelim korkusunun bir sonucu.. yoksa o meşhur "ağanın .oku üstüne .ok olurmu" repliği zaten sayın savcı ve hakimlerin bazılarının tavırlarında (iyileri tenzi ederim) var..
ha tuvaleti birlikte kullanmışsın ha ayrı ne farkeder? o savcıyı lafınla mat etmişsin ne fark eder? karar vermek için sizi dışarı çıkarırken hakim, savcı bey/hanım hakimin yanı başında oturuyorsa veya savcının mütalayı okuduğu küçük kağıt parçasını savcı bey/hanım bitirdikten sonra hakim bey/hanım eline alıp tekrarlıyorsa ve siz kendinizi bir figuran olarak görüyorsanız ama isyanınızın da yetersiz olacağının da farkındaysanız.. ne fark eder aynı tuvalete ihtiyacını gidermişsin? zaten sistemde "ağanın .ku üstüne .ok olmuyor." en basitinden CMK ödenekleri barolardan alınıp savcılıklara verildi yani avukatlar savcıların denetimine demoklesin kılıcının altına atıldı kimseden ses yok..barolar birliğimi?koy ver gitsin..keşke işimiz tuvaleti aynı yerde yapmak sorunu kadar basit olsa..ve laf aramızda ben adliyede hiç tuvalete gitmedim..tutuyorum kendimi büroya veya eve kadar mazallah bir hakime veya savcıya rast geliriz boşa gerilim yaratmayalım:-)
herkese çalışmalarında kolaylıklar dilerim..
|