|
|
|
|
Ben kendi çözümüm geliştirdim arkadaşlar. Gayrımenkul, araç ve maaş haczi yapılabilecek dosyaları kabul ediyorum. Böylece icra memurlarıyla yüz göz olmuyorum. Yazıyorum müzekkereyi yapıştırıp pulunu atıyorum kutuya. Nihayetinde iş seçmekte özgürüm. Düşünsenize ev hacsine gidiyorsunuz bir sürü masraf!!!!! memur ancak yeter miktarda mal kaldırıyor ve "olmaz avukat bey yetmezse tekrar geliriz hacze diyor" Bir iki kez gittim mesleğin başlarında baktım ki hamalından çilingirine taksicisine kadar yolunacak kaz gözüyle bakıyorlar ve alınan ücretin hiçbiri dosyaya masraf olarak girmiyor. Müvekkile anlatacak laf bulunmuyor. ben de prensip edindim kendime. Soruna kendi açımdan çözüm getirdim. Şimdi sıkıntı yaşamıyorum.
|
|
 |
|
 |
|
Sayın Murdican;
İş seçmekte tabii ki özgürsünüz ona diyecek bir lafım olamaz zaten....
Ama maaş haczi ve/veya gayrimenkul haczi yapabileceğiniz dosyaları nasıl bilebiliyorsunuz onu anlamadım?....Kaldı ki bir çok müvekkil her borçlunun gayrimenkulu var aracı var der onra bir bakarsınız adresi bile yok...
Hamal,çilingir vesair masrafı dosyaya gösteremiyorum demişsiniz bunu da anlayamadım ,zira RESMİ masraflardır bunlar ve dosyada yer alır.
 |
Alıntı: |
 |
|
|
|
|
|
|
|
yolunacak kaz gözüyle bakıyorlar |
|
 |
|
 |
|
Bu ifade kulağa hoş gelmese de doğruluğunu yazık ki hepimiz biliyoruz....
Size cevap babında da anlamayın lütfen sadece bahsettiğiniz için fikrimi paylaşmak istedim....
Ve rüşvet konusunda veren de alan kadar kusurludur bence....
Saygılarımla,