05-09-2008, 13:47
|
|
|
MaaŞ Haczİ Sirasi
Merhaba arkadaşlar. 2005 yılında bir infaz koruma memuruna yaptığım maaş haczi vardı. Şahıs 4 şehir değiştirdi ve halen cevap gelmediği için müzekkere gönderdim fakat cevap gelmedi. Telefonla ulaşarak son çalıştığı şehirdeki muhasip den kesintinin durumunu öğrenmeye çalıştım. 2005 tarihinde 4. sırada idim. Ve benden önceki toplam keisnti miktarı 7 bin ytl civarı sıranın gelmiş olmasını beklerken benim dosyamın 7.sırada olduğunu, 2005 tarihinde ilk sırada görülen hatta adliye bakanlığından gelen cevapta "A" dosyasına kesilmekte olan diye not düşülen dosyanın şu an itibari ile 1.sırada olduğu sıranın o dosyaya geldiğini , şehirler değiştiği için kendisinin bilgisi olmaıdığını doayanın karışmış olduğunu belirtti. Şimdi izlemem gereken yol müzekkere ile sırayı bildirmek dışında ne olabilir. 2005 te A dosyasına kesintinin yapılıp bitmiş olması veya başka dosyaların araya girmesi durumunda ne yapılabilir. yada herhangi bir keisnti yapılmadan 4 senenin dolması durumunda sorumluluk kime aittir. Şimdiden teşekkürler.
|