Mesajı Okuyun
Old 16-08-2008, 01:42   #25
caner87

Sayın avayhan'ın değişik cevap ve sorularınızdan sonra profilinizi inceleme ihtiyacı hissettim, hobilerinize paranız yeterse en yeni teknolojiyi kullanmayı istediğinizi belirtmişsiniz parantez içinde. Samimi buldum. Hesap bilirkişiliği de yapıyormuşsunuz. Nasılki sayılardan "sıfır"ın yerini değiştirdiğimizde matematikte sonuç farklı çıkıyorsa, kelimelerin yeri ve akışı böylesi önemli bir konuda özensizce serpiştirildiğinde bir hukukçunun varmaması gereken sonuçlara vardık sayın avayhan. Üstelik hayretler içinde.
Mantık olarak bir avukatın kendini ekonomik korumaya alması ile bunu tedarik ederken cmk müdafiiliğinin mağdur ve hatta sanık için yaşamsal önemini kulak ardı ederek hesap bilirkişiliği yapmak uygun olmadı sanırım.
Özel hastaneler ile ilgili düşüncelerinizden sonra farklı ekonomik ve sosyal modelleri devlet yönetiminde uygun gördüğünüzü şahsen anladım. Bu noktadan sonra zaten fazla söylenecek bir şey kalmıyor.
Devlet eğer sosyal hukuk devleti modeli ise eğitimde ve sağlıkta hakimyeti bana göre elinde tutmalıdır.Özel hastanelerin şu an için dolup taşması kulağa hoş gelse de yeteri kadar hoş değildir, çok ayrı bir tartışma konusu.
Ben kendi adıma son olarak cmk müdafiiliğinin kapsamının daraltılmamasını ve cmk müdafiilerinin yaşadığı sıkıntılara ve adli yardımda bulunan avukatların hakları ile ilgili adil düzenlemeler yapılmasını temenni ediyorum.