Mesajı Okuyun
Old 15-08-2008, 15:41   #119
ahz

 
Varsayılan

Değerli meslektaşlarım,
Bizler avukatız. Hani inanılmaz gelirler elde eden, son derece refah içerisinde yaşayan vs. (!) hal böyleyken bir de devletin ekstra imkanlarından yararlanmaya çalışmak da neyin nesi (!) hem bu güne kadar hangimiz nerede hakettiğimiz saygıyı görmemeyi başarabildik ki yurt dışına çıkışlarda yeşil pasaporta ihtiyacımız olsun (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
bunlar tartışılır, belki bireysel tutumumuzdan, belki topluma yanlış ifademizden, belki bizden başka herşeyi düşünebilen birliğimizden
Ümitsiz miyim peki diye sorarsanız: çok da pembe bi dünya yok derim karşımızda. Ama İzmir Barosu avukatların da brleşerek hak arayabileceklerini gösterdi, faraziyelerde kalmayıp faaliyete geçti.
Ve tabi ki yargıya hizmet eden avukatların da diğer yargı mensupları kadar yeşil pasapor almaya hakları olduğu yadsınamaz.