Mesajı Okuyun
Old 15-08-2008, 09:06   #118
Av.Yasar SALDIRAY

Kitap Avukat Kamu GÖrevİ GÖrÜrÜ !

[quote][diyelimki bu hak verildi, ne değişecek acaba avukatların hayatında?
sırf muhalefet olsun diye yazmıyorum bunları, lütfen sizlerde sırf avukat gözüyle bakmayın bu yazıya.
ülkemizde kaç bin tane avukat olduğunu bilmiyorum ama epey vardır. bu pasaportun manası acaba herkese verilmesi mi yoksa gerçekten ihtiyacı olan kişilere verilmesi mi?
bir diğer konu, acaba yeşil pasaportu olan kişilerin yüzde kaçı bundan faydalanmış...
şimdi esas noktaya gelecek olursak şunu kabul edelim ki bunu isteyenler de bunun çok elzem ve iş gören bir şey olmadığını, fakat bunun statü gerekçesi olduğunu, bir reklam sloganı olan "KOŞ YOKSA DÜŞERSİN !" in iş hayatında müthiş önem arzettiğini çok iyi biliyorlar.
bence faydalı olmak adına daha farklı isteklerle gidilmeli ilgililerin karşısına.
en azından Ormanda İzin, İstemeye Yüzün Olsun sözünü kavramak gerek...
teşekkürler./QUOTE]

SAYIN KEMAL

Burada bir hak verilirken hayatında nelerin değişeceği kişiye göre değişebilrir!

Ya da yeşil pasaportu olanların faydalanıp faydalanmadığı da ayrı bir konu ! ve bence gereksiz bir soru! ( Bence çoğu meslektaşım faydalanırdı)

-Avukat madem ki yargının temel unsurlarından Bağımsız savunmayı temsil ediyor;Hakimlere verildiği şartlar ne ise o şartlarda da Avukata verilmeli diye düşünüyorum.ya da ona göre bir kıstas oluşturulmalı.

Alıntı:
fakat bunun statü gerekçesi olduğunu, bir reklam sloganı olan "KOŞ YOKSA DÜŞERSİN !" in iş hayatında müthiş önem arzettiğini çok iyi biliyorlar.

Bunu açıklar mısınız? ne demek istediğinizi anlayamadım?