Mesajı Okuyun
Old 14-07-2008, 23:56   #48
Av.muhittinköylüoğlu

Bu sene side'de tatil yaparken dikkatimi çekti.Sahilse insanlar suç işliyordu .Ama daha önemlisi jandarma ve savcılarımız suç işliyordu.Onlarca hatta yüzlerce insan teşhircilik yapıyordu.Ancak alenen ve kasten vücutlarının edep yerlerini teşhir eden kadınlar ve erkekeler hakkında jandarmanın yanısıra savcılarımızda harekete geçmeyerek adli görevlerini ihmal ediyorlardı.Bir ara tatilimi yarımbırakıp kanun hak hukuk ve adalet uğruna vatanın bölünmez bütünlüğü için milletimizin yüksek menfafatleri ve yüksek ahlaki değerleri için görevini yapmayan savcılar ve jandarma yetkilileri için suç duyurusunda bulunmayı bu ahlaksızlıklara göz yumdukları için adli görevlerini ihmalden dolayı ihbar etmeyi düşündüm ama sorumlu bir muhbir vatandaş olmayı ezelden beceremediğim için yapamadım.<Suç işlenmesine teşhirciliğe ve adli görevin ihmal edilmesine resmen ve alenen seyirci kaldım.
Hadi kadınlar göğüsleri açık altta ipkinileri ile karayağız türk delikanlaılarının peşinde koşmak üzere ve aziz türk milletinin üstün ahlaki değerlerini alt üst etmek için teşhircilik yapıyor ve bunların kalça ve göğüsleri çatalları halkımızı tahrik etmekle kendilerine tecavüz etme hakkımız direnme hakkımız nedeniyle doğuyordu.ve bu direnme ve cezalandırma hakkımızda kapitalist batı aleminde ülkemizi ülkemizin ahlak ve fazilet düşkünü erkekelerini kötülemek için kendilerini öldürtmek üzere elin gavur hanımefendileri tarafından alenen tahrik ve teşvik edfiliyordu bunu anlamış ve idrak etmiş bulunuyoruz da erkek cinsinden bazı unsurlarında ipkini giyerek gezmeleri doğrusu teşhircilik suçunun da sınırlarını aşarak vatanın bölünmez bütünlüğü ile direkt olaraktan ilgvili olmasına rağmen vatansever kolluk görevlileri savcılar ve sivil insiyatif tarafından derdest edilmemelerini cidden anlayabilmiş değilim.
Gidiyort azizim vatan elden gidiyor,millet elden gidiyor ahlak elden gidiyor benim gül gibi yakışıklı delikanlı 20 yaşındaki oğlum elin ruslarının elinde gidiyor.bu teşhircileri ahlaksızları namussuzları bir an önce hal ve katletmeli.yoksa memleketin hali nolacak.daha da önemlisi ya bunlara özenip bizim karılarımız kızlarımız da öyle küçücük küçücük ipkiniler giyerlerse ya da giymek isterlerse bizim delikanlılığımız namusumuz dinimiz imanımız itibarımız erkekliğimiz ne olacak.gerçi ademle havva incir yaprağından elbise ile tasvir edilir ama olsun.o başka şimdi bizim ahlaki değerlerimiz başka.gerçi televizyonlarda her gün yapılan teşhirlere son derece meraklı ve hevesliyiz ama olsun.o da başka.Sonra side de resmen ve alenen barlarda teşhir eden edene hatta özel görevli rus olduğunu düşündüğüm uzun bacaklı güzellerin direklerde şuh tavırlarla yaptıkları dans tam da teşhir konumunda ma tekrara düşsem de jandarma ve savcılarımızın gözünden kaçmış.yada memeleketin ahlakından mesul sorumlu ve duyarlı yurdum insanlarının nasıl oluyorda dikkat ve ihbar faaliyetinden kurtuluyorlar anlayamadım.