Dediğim gibi, annemi çok ama çok seviyorum, ama şu anki şartlara göre bizim Cevriye Hanıma, KİK kredisinin, ki bende daha bugün ne olduğunu öğrendim(kobilere verilen krediymiş), altın döviz kurunun, İMKB kurlarının, çarşamba oynanacak olan Almanya maçının teknik direktörünün kim olduğununun, neden dünyadaki ısınmaya küresel dendiğinin aslında dünyanın yuvarlak olduğunun, ve nihilist düşüncenin aslında islamın temeli olduğunun tam açıklamasını (buna yorumuda aslında dünya yalan dünya o yüzden ahiret hayatının daim olduğunun , bu düşünceye göre vardığı sonuçsa şu, görünen hiç bi şey yok) tam olarak isteyen bir annedir.Tatil zamanın geldi diyerek bana rezervasyon yaptıran bir annedir. Ki bu şekilde yaşayan annem 35 yaşında 80 li dönemlerde okuma yazmayı kursta öğrenen,tüm hayatı küçük bir anadolu ilçesinde geçen,günlük 3 baba gazete takip eden, tv de gördüğü bir kremi telefonla sipariş eden ve 6 ay kullanıpta bizden saklamayı başaran, en önemlisi sorularına BİLMİYORUM cevabını verdiğinizde ,bize cahil,duyarsız,yaşadığınız dünyadan bir şey öğrenmeden gideceksiniz diyen , çok zeki, ve espri kabiliyeti mükemmel olan şalvarlı bir hanımdır.Ha bu arada internete dadanmasına da engel olmak için tüm ailecek insanüstü çaba sarfettiğimizi itiraf ediyorum. Bir de onu herkesin ama herkesin çok sevdiğini..