Mesajı Okuyun
Old 18-04-2008, 10:58   #7
Av.Nesrin

Sn.Saim;

Kesinlikle haklısınız.Ben yorum yapmamak için kendimi çok tutuyorum, ama gözgöre göre bu nasıl bir ......... Şahsa ait,kuruma ait o kadar fazla YASAL DÜZENLEME yapılmaya başlandı ki,kapana kısıldığımızı hissediyorum artık.Yani canım acıyarak.

Malesef dediğiniz gibi yapılacak tek şey Anayasa Mahkemesine İtiraz.

Anayasa Mahkemesinin iptal kararlarına bir bakıyorum da hiç biri ANAYASA'YA AYKIRI DEĞİL. Ne hoş değil mi.

Bir Büyükşehir Belediyesinin, KANUNDAN ALDIĞI YETKİYE DAYANARAK, kendisi şirket kurup,şirketin Ortaklarından olup, şirketin sağlayacağı doğalgaz satış bedelinin şu anki durumdan bilmem kaç misli fazla gaz satışı sonucu elde edeceği gelirle DEVLETE OLAN BORÇLARININ FAİZSİZ ÖDENİP- İBRA EDİLECEĞİ v.s. konusundaki yasal düzenlemenin anayasaya aykırılığı dile getirilmiş ve dile getirilmekle kalmıştır.

Şu anki yapılanma gerçekten korkutucu.

Hukuk, Devlete, Kamu kurumlarına, Sermaye Şirketlerine özellikle bankalara oh ne güzel hizmet verirken avukat olarak bizleri nasıl parmaklarında oynatırlarken yapılabilecek birşey kalmıyor.

Bir Yüksek mahkeme, Hiç sıkılmadan dönüp diyor ki;

Ey vatandaşlar,Telekom'un aldığı SABİT ÜCRET hiç de gereksiz değil nerden çıkardınız bunu, Telekom bu parayı alıyor, çünkü Telefon hattınızın sürekli açık kalması ve sizi arayanların da size ulaşması lazım.Nolacak şimdi peki, Biz bu ekstra hizmeti( ki kamu hizmetini zorunlu olarak kendisi değildir kesinlikle)size MECCANİ ni sağlayacağız ne münasebet.

Su hizmetinden yararlanabilmeniz için biz sizden yine ödediğiniz faturanın 1/4'ü kadarcık ŞEBEKE YOLU BAKIM BEDELİ almazsak suyu size neyle getirelim.O boruların bakımı nasıl yapılıyor biliyor musunuz siz.

Ve devam etmeden konuyu burda kapatmam en iyisi. Herkese kolay gelsin.