Mesajı Okuyun
Old 18-04-2008, 08:40   #2
umutlaw

Sayin Meslektasim,

Oncelikler (...ukranyaya giriş çıkış mesajları gelmiş ...) bu cumlenizi anlayamadim, veyine: Cep telefonu sim karti her hangi bir cihazla kopyalanamaz yani bunun icin ozel bir cihaz ve ozel bir bilgisayar programinin mevcut olmasi gerekir X kisinin Sim Karti kopyalanmis dahi olsa iki sim kart ayni zamanda calisamaz yani sizin muvekkilinizin telefonu acik iyken diger kopyalanmis sim kart her hangi bir cihaza takilsada calismaz yani basitce ilk olarak acilan ve kendini sisteme kaydeden sim kart calisir ikincisi ise acildiginda bagalanamaz mesajiyla karsilasir. Yillar once boyle bir davayla karsilastim ve hizmet sunan sirket hangi sim kart ile hangi saatte baglanti kuruldugunu elindeki dokumanlarla ispat etti ve belli oldu ki bizim muvekkilimiz kendi sim kartindan ve kendi cep telefonundan baglantiyi kurmus tabi bunlar sim kart numarasindan ve telefon cihazlarinin IME numaralarindan anlasiliyor cunku her cep telefonu actiginizda sizin sim kart numaraniz ve cep telefonunuzun IME numarasi ana merkezdeki sisteme kayd ediliyor. Bu hususlari arastirdiktan ve kesin emin olduktan sonra davanizi acmanizi tavsiye ederim cunku ben o davayi tecrubesizlikten kaybetmistim.
Saygilarimla