sayın avukat cengiz aladağ'ın, kaygılarını anlayışla karşılıyorum. çok içten, samimi ve art niyet (hiç bir meslektaşıma zaten yakıştırmıyorum)taşımayan bir endişe. inanın onun endişelerini daha okumadan benim aklıma da bunlar geldi. aslına bakarsanız tamamen teknik bir durum. örneğin admin (ta ilk üye olduğum günden bu yana gerçekten gösterdiği nezaketten dolayı)yarışmaya katılırsa tarafsız kalmak istesm bile ben nasıl tarafsız kalabilirim veya gerçekten tarafsız kalabilir miyim?
bu nedenle sadece rumuzlara verilecek oylamanın daha sağlıklı olacağını düşünüyorum. bu durumda kimsenin ima yoluyla kendisini belli edeceğini da sanmıyorum. temennim o dur ki, başka bir yarışmada bu teknik düzenleme de yapılır.
son olarak THS nin çok güzel ve yerinde bir karar aldığını belirtip; THS yi kutlar, bu tür yarışmalrın devam etmesini ve yarışmaya katılanlara başarılar diliyorum.
NOT: galiba ben yarışmaya katılamayacağım; benim önerim şiir yarışmasının da düzenlenmesidir. o zaman inşallah ben de katılırım.