Konu
:
Türk Hukuk Sitesi Yarışıyor : THS KISA ÖYKÜ YARIŞMASI (2007/1)
Mesajı Okuyun
02-11-2007, 13:15
#
35
av.araf
Alıntı:
Yazan
Jeanne D'arc
5)
Yarışmaya gönderilecek öykülerde konu serbestisi geçerli olmakla birlikte sitemizin öncelikli varlık amacı doğrultusunda, öykülerde az da olsa hukukla ilinti kurulması gerekmektedir. Katılımcılar hukuku, öykülerinde dilediği şekilde, dilerlerse yalnızca minik bir motif olarak işleyebilir ya da tüm çerçeveyi hukuk üzerine inşa edebilirler.
Bu konuda sizinle hem fikir değilim.Bizi biraz olsun mesleğin stresinden uzaklaştıracak belkide hukukun dışında hayata bakmamız için pencere açacakken içine hukukla alakalı birşey sıkıştırmak zorunda kalmamız niye ? Ben öykümü yazmaya başladım ama içinde ne avukatlar ,ne hakimler ne de mahkeme salonları var onlardan ayrı bi yerde durmak durulmak için yazıyorum.Belki basit ,beğenilmeyecek bir eser çıkartacağım ortaya ama kimsenin zorlaması olmayacak .Şartlarda Türk Hukuk Sitesi yazım kurallarına uyulmasının istenmesini anlayabilirim.Bir noktaya kadar din -siyaeset vb konularında konular dışında bırakılmasını istemenizi de anlayabilirim.Öykülerin propaganda amacı ile kullanılmasını ben de hoş karşılamam ama içinde hukukla alakalı birşeyler olsun talebinizi anlamadığımı belirtmek isterim.Kurallar değiştirilsin diye yazmıyorum bu mesajımı sadece içimden geçenleri sizinle paylaşmak istedim.
av.araf
Üye Kimliği
av.araf İsimli Üyeye Özel Mesaj Gönderin
av.araf İsimli Üyeye Email Gönderin
av.araf İsimli Üyenin Tüm Mesajları Arayın