Lise son sınıfta üniversiteye hazırlanıyorum ve dersaneye gidiyorum.Kuzenimle sınıfta önlü arkalı oturuyoruz.Dersin ortasında arkasını dönüp bana bir şey söylerken hiç sevmediğim fizik öğretmenimiz elindeki tebeşiri kuzenime fırlattı.(Konuştuğu için)Kuzenim o sırada kenara çekildi ve tebeşir abartmıyorum anlımın ortasında patladı.

O sinirle ayağa kalktım ve bağırmaya başladım.Öğretmen de ne yapayım sana denk geldi sende konuşacaktın önceden uyarmış oldum demez mi...Dedim ki hocam siz kendinizi NAsreddin Hocayla karıştırdınız testiyi de benim kafam da kırdınız...(Bir daha da dersine girmedim)
----------------------------------------------------------
Kardeşim ilkokula gidiyor.Bir gün öğretmeni annemle babamı okula çağırdı.Annem de yine bizim oğlan ne yaptı diye hayıflanırken öğretmen anlatmaya başlamış.Dün Melih yanıma gelip "öğretmenim elinizi bana uzatır mısınız" dedi.Ben de uzattım.Meğer arkasında benim çubuğumu saklıyormuş.Tüm gücüyle elime indirdi.Çok canım yandı.Tam kızacaktım ki " Yaaaa öğretmenim siz de bana vurduğunuz da benim de canım böyle acımıştı" dedi.Demiş.Meğer bir gün önce öğretmen çocuklar yaramazlık yaptı die tüm sınıfın cubukla ellerine vurmuş.Benim kardeşim de intikamını almış

Babam da kusura bakmayın hocam ama haketmişsiniz demiş.
----------------------------------------------------------
İlkokulda bende çok dayak yemişimdir öğretmenimden

(Şimdi gülüyorum ama ne kadar yanlış dövmek yada dövülmek)
Benim dayak yediğim noktalar hep dersle ilgiliydi evde 2 günde bütün kitabı okur bitirirdim.Okulda öğretmen ders anlatırken de ileriki ve görmediğimiz konulardan soru sorup arkadaşlarımın kafasını karıştırınca ve bütün testleri önceden deftere çözüp ödev kontrolünde arka yaprakları gösterdiğimde öğretmenim onu kandırdığımı düşünür ve beni döverdi.

Hatta bir seferinde sizin kıznız hiç ders çalışmıyor beni kandırıyor deyip aileme şikayette bile bulunmuştu.Yıllar sonra öğretmenimi bu sene ziyarete gittim.O korktuğum,gözümde büyüttüğüm kadın aslında benden daha kısa boylu,şive ile konuşan bir insanmış.Bir çizgifilm karakterinin dediği gibi:8 yaşındaysanız hayat insana çok büyük gözükür.