|
Sevgili Meslektaşlarım,
Bu arada, 1 aydır yeni bir ortağım oldu. Kendisi beni tamamlayan çok hoş birisi. Adı Heja. Çok iyi ingilizce biliyor. Ve çok kibar, duyarlı, hanımefendi bir insan. İnanın, onu bir kez konuştuktan sonra, CV'sini bile tam okumadan, birlikte çalışmaya karar verdim. Çünkü, bana göre, terbiyeli, görgülü ve derlitoplu bir insan olmak, en önemli insani özelikler. Elbet Hukuk Fak.ni bitiren birinin kafası çalışır ve bilgilidir. Ama hiç bir kitap insana terbiye, görgü ve nezaket öğretemez. Bunlar sadece ailede öğrenilebilir.
Ah keşke, tüm aileler, evlatlarına ortağım Heja'nın ailesi gibi örnek olabilseler.
Heja ne mi demek ? 'Kıymetli' demekmiş..
Heja bence de çok kıymetli..
İnternetin en büyük yararı da herhalde, birbirlerini bu alemde belki de hiç göremeyecek insanları buluşturma özelliğine sahip olması.
Onunla muazzam çalışmalara imza atacağımıza eminim. Çünkü ortaklıkta , gözlem yapmak, ve birbirinin eksiğini -sözsüz iletişimle- tamamlamak çok önemli. Sizlere tavsiyem, gözünüz hep açık olsun; karşı tarafınız Sizden daha birşey istemeden, Siz 'acaba benden karşı tarafım ne bekliyor ?' diye sorun KENDİ KENDİNİZE. Yani başkasının Sizi kontrol etmesine fırsat bırakmadan, önce Siz kendi kendinizi kontrol edin , kendinize 3. bir gözle bakın.
Bakın o zaman işleeriniz ne kadar kolaylaşacak..
Bu arada, 'ortak aranıyor' mesajımla ilgilenen ve bana dönüş yapan herkese saygı ve sevgilerimi yolluyorum. Hepinizin yolu açık olsun. Karşınıza hep kendiniz gibiler çıksın..
|