Mesajı Okuyun
Old 07-09-2007, 09:30   #38
Admin

Sayın Persona,

Alıntı:
bence THS , bu internete sansur getirmeye calisan yasaya karsi kasim ayindaki internet konferansinda etkin olarak karsi tavrini ortaya koymali...
Şahsen mevcut filitreleme uygulamasına yönelik görüşlerinizi paylaşmıyorsam da, bu görüşünüzü yürekten paylaşıyorum.

Benim bu konudaki görüşlerim, sadece benim kişisel görüşlerimdir, THS'yi hiçbir surette bağlamaz. THS olarak sizin belirttiğiniz yönde bir çalışma yapılması çok iyi bir proje olur. Aslında bu konuda tüm çalışma gruplarımızın koordinatörleri ile de bir süre önce temasa geçmiştim ve Fikri Haklar Çalışma grubumuzun koordinatörü Sayın Dikici de konuyu grup içinde dile getirmiş ve inet konferansına katılma çağrısında bulunmuştu ancak bildiğim kadarıyla bu yönde bir gelişme olmadı.

Sizin teklifinizi destekleyerek bu konuda THS olarak (ve özellikle de çalışma gruplarımızın aracılığıyla) bir sunum hazırlamamız gerektiği konusunda önerimi tekrarlıyorum. Londra'da olmasaydınız, size konferansa katılma teklifinde bulunurduk ancak sanırım gelemezsiniz? Tekrar teşekkürler!