sn.Veysel ben de bir sıralama yaptım.Yanıtlarınızı bekliyorum efendimm
 
1-Sandalcı;en somut gerçekliği savunuyor.Ben aç kalayım ama çocuğum aç kalmasın.Ne pahasına olursa aç kalmasın anlamında da değil tabii.
 
2-Kadı; her ne kadar hiç bir şey söylemese de, çok şey de söylemiş diye düşünülebilir.Kişilerin önceliklerine, öncelik vermek gibi bir şey.
 
3-Ayşe; aşk uğruna cesur olanlar kadınlardır, fakat mehmet'e gitmesi doğru değil.Sevdiğimle olmadı, sevildiğimle mutlu olayım demiş, çok mu kötü???
 
4-Mehmet,ben seni eski halinle seviyordum, Ali'ye aşıkken ki halinle sözü yok mu, tam bir felaket.Kişilik problemli bir cani.Diğer sözleri için 4. sıraya koydum.Yani Ali daha haksız oldu.
 
5-ALİ-Aşk neydi? Emek miydi, acaba arkamı dönsem benimle gelir mi? Ali' yi kınıyor ve nefretimi sunuyorum.
 
Evet sayın Veysel; durum bundan ibaret, ilgi ve bilgilerinize arz olunur.
 
Saygılarımla...