Konu
:
Tahliye Davasi
Mesajı Okuyun
20-08-2007, 18:47
#
8
Av.Suat Ergin
Alıntı:
Yazan
onur lengerli
Sayin MeslektaŞlarim Tahlİye Hususunda ÇeŞİtlİ Cevaplar Aldim Saolun Ancak Kesİn Bİryol Ariyorum. MÜvekkİl 2007 Şubat Ayinda Evİnİ Kİraya VermİŞ 2 Aylik PeŞİn AlmiŞ Bİr Daha Da HİÇbİr Kİra Bedelİnİ AlamamiŞ. Kontrat Var Ancak KarŞi Tarafta Yok Sadece MÜvekkİl Elİnde Mevcut. MÜvekkİlİn Asil İsteĞİ Tahlİye Ancak Bunun Yaninda Alacaklarinida İstİyor. Yapilmasi Gereken Kesİn YÖntem Nedİr? LÜtfen Yardimci Olun
Kontrat 1 Senelİk. Saygilar...
Sayın onur lengerli,
Aynı soru için birden fazla forum açılamayacağından son sorunuzu buraya taşıdım. Sayın Ayşe Eroral ve sultanahmet sorunuzu yanıtlamış zaten...Neden bu yanıtların yeterli olmadığını da açıklar mısınız? Başka 'kesin yol' siz biliyorsanız yazın lütfen...
Öte yandan ilk sorunuzdan, eski kiracının su ve elektrik faturalarını, şimdiki kiracınızdan tahsil etmeyi istediğinizi anlıyorum. Bu mümkün değil. Şu anki kiracınızın su ve elektrik fatura borcu var ise, halen kiracıdır ve sorumlusu odur. Ödeyip ödemeyeceğini bilemezsiniz. Eğer tahliyeden sonra ödenmemiş bir fatura olur da müvekkiliniz ödemek zorunda kalırsa, o zaman adi takip yoluyla kiracıdan talep edebilirsiniz.
Saygılarımla
Av.Suat Ergin
Üye Kimliği
Av.Suat Ergin İsimli Üyeye Özel Mesaj Gönderin
Av.Suat Ergin İsimli Üyeye Email Gönderin
Av.Suat Ergin İsimli Üyenin Tüm Mesajları Arayın